Pro sau contra unui organizator de evenimente?

Pro sau contra unui organizator de evenimente?

Scris de LAM Events, noiembrie 19, 2015

Oricine isi doreste un eveniment perfect, memorabil pentru invitati si fiecare duce la bun sfarsit aceasta misiune in felul lui.

Daca nu vrei sa te implici in organizarea evenimentului tau din motive variate (nu ai timp sa umblii dupa toate detalii, nu cunosti etapele unui eveniment, nu ai mai organizat pana acum vreun eveniment sau pur si simplu vrei un expert), atunci solutia pentru tine este organizatorul de evenimente. Daca ai participat la un eveniment organizat de acesta si ai ramas placut surprins, nu mai sunt necesare referintele. Totusi, un bun organizator trebuie sa stie isi planifice fiecare detaliu al evenimentului tau si sa te intrebe daca esti de acord cu deciziile pe care le ia. Acesta are multe cunostinte in domeniu si stie unde sa gaseasca fiecare element, de exemplu daca tu vrei huse pentru scaune dintr-un anumit material si o anumita culoare, el se duce la fix la furnizorul care are acele huse. Este un fel de enciclopedie de furnizori, un bun coordonator si vei scapa de alergatura si milioanele de telefoane sau timp petrecut pe Internet pentru gasirea furnizorului potrivit si, cu siguranta, rezultatul nu va fi acelasi.

Daca nu vrei sa te pierzi in detalii, sa stii ce trebuie sa faci in fiecare moment al evenimentului si sa nu te bucuri de acesta, atunci este bine sa lasi totul in mainile unei persoane responsabile. Tu trebuie doar sa te simti bine, sa vorbesti cu invitatii, sa dansezi, sa nu stai cu grija ca s-a terminat un anumit tip de vin si trebuie sa il inlocuiesti….in acel moment. Un organizator te scapa de stres si vine la pachet cu un volum de cunostinte din domeniu.

In cazul in care esti o persoana care vrea sa controleze totul sau pur si simplu nu vrei ca altii sa isi bage nasul in treburile tale, atunci nu iti recomandam un organizator de evenimente. Tu esti singurul care stie bugetul nuntii si cum va decurge intregul eveniment. Totusi ar fi bine sa te mai ajute cateva persoane pentru a primi invitatii, de exemplu, si a le arata locul lor.

Daca esti creativ si rezistent la stres, atunci organizarea evenimentului va fi o placere, iar la final te vei bucura de rezultat.

Call Now Button